Sodelujte pri reševanju socialnih problematik v Hrastniku

Društva in druge nevladne organizacije, ki delujete na področju socialnega varstva v občini Hrastnik, vabimo na delovno srečanje, v četrtek, 30. 11. 2017, ob 17.00, v prostore Mladinskega centra Hrastnik (Naselje Aleša Kaple 9a), kjer bomo obravnavali aktualne socialne problematike v Hrastniku.

 

Srečanje nevladnih organizacij (društev, zasebnih zavodov in ustanov), ki izvajate različne aktivnosti na področju socialnega varstva v občini Hrastnik, je namenjeno predstavitvi brezplačne podpore v okviru ZLHT Regionalnega centra NVO, izpostavitvi najbolj perečih socialnih problematik v občini, kot jih zaznavate nevladne organizacije na terenu in predstavitvi potencialnih razpisov za njihovo reševanje. Srečanje bo tudi priložnost za medsebojno spoznavanje dela in programov udeleženih organizacij ter možnostih sodelovanja in povezovanja.

Program:

  • Kratka predstavitev brezplačne podpore za NVO v okviru ZLHT Regionalnega centra NVO.
  • Moderirana razprava, kjer boste udeleženci izpostavili socialne problematike, ki jih zaznavate v občini in predloge za njihovo reševanje.
  • Predstavitev potencialnih razpisov za NVO s področja socialnega varstva.

Skupaj opozorimo na težave v občini Hrastnik na področju socialnega varstva in poiščimo rešitve zanje.

Srečanje organizira Občina Hrastnik in ZLHT - Regionalni center NVO. Za lažjo organizacijo prosimo, da predhodno sporočite vašo udeležbo na elektronski naslov: kristijan.adamlje@consulta.si ali na številko 059 927 619.

Vljudno vabljeni!

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru