Prispevaj za dober namen

V mesecu maju vas vabimo na Dobrodelno malico v Kavarno in okrepčevalnico Pri mostu v Litiji in Galerijo in restavracijo Zasavski Gurman na Dol pri Hrastniku, kjer lahko v času malice z naročilom dobrodelne malice ali prostovoljnim prispevkom donirate za dober namen. 

 

Zbrana sredstva v Kavarni in okrepčevalnici Pri mostu v Litiji bodo namenjena litijskim skavtom za organizacijo in izvedbo poletnih taborov za mlade.

 

Zbrana sredstva v Galeriji in restavraciji Zasavski Gurman na Dolu pri Hrastniku pa bodo namenjena Območnemu združenju rdečega Križa Hrastnik za športne aktivnosti otrok iz socialno ogroženih družin OŠ Dol pri Hrastniku.

 

 

Na Regionalnem centru NVO smo z namenom povezovanja lokalnih gostincev, njihovih gostov in nevladnih organizacij, ki s svojim delovanjem na različnih področjih pripomorejo h graditvi boljše družbe povezali Kavarno in okrepčevalnico Pri Mostu in Litijske skavte ter Galerijo in restavracijo Zasavski Gurman in Območno združenje rdečega križa Hrastnik.. Pri tem pa potrebujemo vašo pomoč.

 

Dobrodelna malica poteka celoten mesec maj 2023, ko lahko v Kavarni in okrepčevalnici Pri Mostu v Litiji in Galeriji in restavraciji Zasavski Gurman na Dolu pri Hrastniku z naročilom »dobrodelne« malice ali s prostovoljnim prispevkom podprete lokalno organizacijo, v Litiji litijske skavte, na Dolu pri Hrastniku pa območno združenje rdečega križa.

Pridi na dobrodelno malico in prispevaj za dober namen. Pa dober tek! 

Aktivnosti Regionalnega centra NVO sofinancira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO.

 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00