Priprava kampanje zbiranja sredstev preko platforme Pomagajmo.io

Spoznajte spletno platformo Pomagajmo.io za vodenje spletnih kampanj za zbiranje donacij in se nam pridružite na izobraževanju v četrtek, 2. 3. 2023, od 9. do 13. ure v Litiji, kjer bomo skupaj oblikovali idejo za kampanjo zbiranja sredstev za vašo organizacijo.

 

Na izobraževanju:

  • vam bomo predstavili vse funkcionalnosti platforme Pomagajmo.io;
  • vas bomo naučili uporabljati spletno platformo Pomagajmo.io;
  • vam bomo nudili preizkus delovanja platforme Pomagajmo.io;
  • bomo skupaj osnovali idejo za kampanjo zbiranja sredstev za vašo organizacijo;
  • vam bomo predali znanje in delili izkušnje, kako izpeljati spletno kampanjo zbiranja donacij;
  • vam bomo predali znanje in delili izkušnje, kako graditi odnos z donatorji v kampanjah zbiranja donacij;
  • vam bomo na voljo za vprašanja.

Nevladne organizacije se lahko registrirate na Pomagajmo.io in organizirate kampanje, v katerih povabite širšo javnost in podjetja k donacijam za vašo dejavnost. 

Storitev Pomagajmo.io omogoča Zavod Sopotniki, ki je neprofitna, prostovoljska organizacija. O razvoju platforme pravijo:

»Kot nevladna organizacija se dobro zavedamo potreb organizatorja kampanj in platformo smo zasnovali na način, da z enostavnimi delovnimi procesi dosežemo najboljši možni rezultat. Pri snovanju platforme nam je bilo pomembno, da bodo kampanje časovno učinkovite. Platforma omogoča enostavno promocijo kampanj z vtičniki, vnaprej pripravljenimi objavami za Facebook, Twitter, LinkedIn, Whatsapp, Viber, Telegram, prenosljive QR kode in URL povezave. Spremljanje prejetih donacij je avtomatizirano, pri čemer gredo vse donacije na račun organizacije, brez posrednika. Pomembno nam je bilo tudi, da imajo donatorji pozitivno izkušnjo, s tem ko prejmejo povratne informacije o porabi njihovih donacij, zato zaključene kampanje vsebujejo poročilo o porabi sredstev.«

Termin in lokacija:

četrtek, 2. 3. 2023, od 9. do 13. ure

mala sejna soba Občine Litija, Jerebova ul. 14

Izvajalka: 

Janja Smrkolj je skrbnica donacij in sponzorstev v Zavodu Sopotniki in vodja projekta Pomagajmo.io.

Prijave:

prijave so obvezne na povezavi: https://bit.ly/3Ki0pLQ.

Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na 059 927 619 ali info@consulta.si.

 

Izobraževanje organiziramo v sodelovanju z Zavodom Sopotniki, ki so platformo razvili v okviru javnega razpisa za digitalno preobrazbo nevladnih in prostovoljskih organizacij Ministrstva za javno upravo. 

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00