Priložnost za razvoj NVO in prostovoljstva

Objavljen je Javni razpis za razvoj in profesionalizacijo nevladnih organizacij in prostovoljstva 2024 Ministrstva za javno upravo. Z javnim razpisom se bo v naslednjih letih sofinanciralo predvidoma 180 delovnih mest v nevladnih organizacijah, ki prispevajo k naslavljanju potreb v okolju z zagotavljanem kakovostnih storitev.

Sofinanciranih bo predvidoma 60 delovnih mest mentorjev in koordinatorjev prostovoljcev v nevladnih, prostovoljskih organizacijah, ki bodo prispevale k razvoju in profesionalizaciji prostovoljstva ter kreiranja novih programov v okolju.

In 120 delovnih mest v nevladnih organizacijah, ki bodo prispevale k dobro razvitemu, učinkovitemu in inovativnemu NVO sektorju, ki bo sposobno ustrezno identificirati in nasloviti potrebe svojega okolja ter se nanje uspešno odzvati.

Delovno mesto znotraj posamezne vloge bo Ministrstvo za javno upravo sofinanciralo 24 mesecev.

Rok za oddajo prijav je 7. 8. 2024. Več o razpisu...
 

Informativna delavnica (preko spleta)

četrtek, 20. 6. 2024, ob 10. uri, dostop do dogodka na povezavi.
 

Srečanje NVO zasavske regije za povezovanje v skupne projekte (preko spleta)

petek, 21. 6. 2024, ob 10. uri, dostop do dogodka na povezavi.

Za več informacij smo NVO iz zasavske regije na voljo na Regionalnem centru NVO Consulta na info@consulta.si ali 059 927 619.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00