Pridobivanje in upravljanje financ za vaše projekte

Regionalni center NVO in Zavod Aspira vas vabimo na delavnico Pridobivanje in upravljanje financ za vaše projekte, ki bo potekala v torek, 13. 2. 2024, med 17. in 19. uro v predavalnici VDC Zasavje.

 

Namen delavnice je predstaviti možne finančne vire za vaše projekte na različnih ravneh (lokalni, nacionalni, mednarodni).

 

Udeležba na delavnici je za društva iz zasavske regije brezplačna. Prijavite se na povezavi.

 

Naj bo to korak pri realizaciji ciljev vaše organizacije. Delavnico bo izvedla ekipa Zavoda Aspira v okviru projekta Aktivni državljan močna regija. Nadaljnja brezplačna pomoč in mentorstvo pri realizaciji vaših ciljev vam bo na voljo v okviru Regionalnega centra NVO.

 


Aktivnosti Regionalnega centra NVO so sofinancirane s strani Ministrstva za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za sofinanciranje razvoja podpornega okolja za NVO 2023-2027.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00