Pridružite se nam na podelitvi nazivov Prostovoljec zasavske regije 2022!

V torek, 31. 1. 2023, ob 17.00, bo v Kulturnem centru Litija potekala zaključna prireditev javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2022. Dogodek bo namenjen podelitvi nazivov tistim prostovoljkam, prostovoljcem, organizacijam in projektom, ki so po mnenju javnosti najbolj zasluženi za širjenje prostovoljskih vrednot in s svojim delom pripomorejo k boljši družbi.

Nazivi bodo letos podeljeni najzaslužnejšim prostovoljkam in prostovoljcem po posameznih občinah (po eno naziv na občino – Zagorje, Litija, Hrastnik, Trbovlje), ter ena najzaslužnejša prostovoljska organizacija in en prostovoljski projekt iz zasavske regije. Nazive bodo prejeli tisti kandidati, ki so na javnem glasovanju prejeli največ glasov.

Na dogodku bodo predstavljeni tudi vsi kandidati, ki so bili uvrščeni na javno glasovanje v okviru javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2022.

Dogodek bodo letos z različnimi kulturnimi točkami popestrili plesalci NLP iz Litije, Plesna skupina mažoret Trbovlje, Mešani pevski zbor Ladko Korošec in Srbsko kulturno društvo Sava Hrastnik.  

 

Vašo udeležbo nam lahko sporočite na info@consulta.si ali telefonsko številko 059 927 619.

 

Vabljeni, da se nam pridružite!

 

Natečaj organiziramo v okviru Regionalnega centra NVO v sodelovanju z vsemi štirimi občinami zasavske regije: Občino Zagorje ob Savi, Občino Litija, Občino Hrastnik, Občino Trbovlje in Slovensko filantropijo. Z medijsko podporo Radia Aktual - KUM. Aktivnosti so sofinancirane iz Sklada za NVO Ministrstva za javno upravo.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00