Kako pripraviti in izvesti WEBINAR

Pripravite WEBinar in od doma predavajte po celem svetu. V okviru Tedna vseživljenjskega učenja vas vabimo na seminar na katerem se boste usposobili za pripravo in izvajanje WEBINARjev. Datum in lokacija: v petek 19.5.2017 od 9.00 do 11.00 v prostorih IC GEOSS, Cesta Komandanta Staneta 2, 1270 Litija.

 

Webinarji so predavanja, ki jih izvajate na spletu. Posnamete jih lahko doma s svojim računalnikom ali pametnih telefonom, ljudje pa vas lahko poslušajo od kjer koli po svetu. Za izvedbo potrebujete določena orodja, ki jih bomo obravnavali na seminarju. Webinarje lahko izvaja vsak, potrebujete le računalnik z dobro in stabilno povezavo z internetom.

Program seminarja:
- kaj je pri webinarjih pomembno (1. del),
- največje napake pri izvedbi webinarjev (2. del),
- pregled orodij za izvedbo (3. del),
- izdelava demo Webinarja (4.del)

Seminar bo v petek 19.5.2017 od 9.00 do 11.00 v prostorih IC GEOSS na Cesti Komandanta Staneta 2 v Litiji.

Izvajalec:
Seminar bo izvedel Iztok Grilc, ki je po izobrazbi fizik, na svoji profesionalni poti pa usmerjen v naravo, psihologijo in učinkovito poučevanje. Je NLP  coach, predavatelj in terapevt, ki pri svojem delu uporablja razlilčna spletna orodja in metode. Na seminarju bo z vami delil tehnična in praktična znanja o webinarjih.

Prijave:
Udeležba na seminarju je za nevladne organizacije brezplačna. Prednost pri prijavi imajo člani mreže. Obvezna je predhodna e-prijava na spletni povezavi. Seminar organizira ZLHT Regionalni center NVO v okviru Tedna vseživljenjskega učenja.

Vabljeni!

 

 

 

 

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru