Javna obravnava letnih programov športa in socialnega varstva, sprememb odloka za šport ter pravilnikov za kulturo in socialno varstvo v Občini Litija

Na spletni strani Občine Litija (https://www.litija.si/) so objavljeni dokumenti v zvezi z razpisi za šport, kulturo in socialno varstvo:

 

 

 

 

 

Če imate predloge in pripombe, jih pošljete direktno na mail občine obcina.litija@litija.si. Rok za oddajo predlogov sprememb je ponedeljek, 18.9.2023.

 

 Če pa potrebujete pomoč pri zapisu in oblikovanju vaših predlogov in pripomb pa pišite nam na info@consulta.si ali nas pokličite 059 927 619 in vam bomo pri tem pomagali.

 

 

 Iz občine ob tem še sporočajo, da bodo omenjeni dokumenti obravnavani in predvidoma sprejeti na septembrski seji občinskega sveta dne 27. 9. 2023, zato bodo razpisi za prihodnje leto objavljeni prej kot običajno, najverjetneje že letos.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00