Delavnica: Priprava in oddaja letnega poročila za leto 2023

Leto je naokoli, bližajo se roki za oddajo letnega poročila in davčnega obračuna. Delavnica, na kateri boste spoznali kako pripraviti in oddati letno poročilo za društvo za leto 2023, je namenjena tajnikom in blagajnikom oziroma osebam odgovornim za finančno poslovanje in vodenje poslovnih knjig v društvih in drugih nevladnih organizacijah, če tudi vam računovodsvo vodi zunanji računovodski servis.

Na delavnici se boste seznanili s pravilno pripravo in oddajo letnega poročila.

Program delavnice:

  • opredelitev zakonskih podlag;
  • načini vodenje poslovnih knjig;
  • opredelitev pridobitne in nepridobitne dejavnosti društva;
  • priprava obrazcev letnega poročila in obračuna davka od dohodkov pravnih oseb
  • oddaja letnega poročila in davčnega obračuna.

Termin:

Torek, 5.3.2024 od 10.00 do 11.30

 

Lokacija:

v živo preko MSTeams

 

Izvajalka:

Delavnico bo izvedla Tjaša Bajc, diplomirana ekonomistka z večletnimi praktičnimi izkušnjami vodenja poslovnih knjig za podjetja in nevladne organizacije. Na Regionalnemu centru NVO izvaja svetovanja s področja računovodstva in financ za nevladne organizacije.

 

Prijava na delavnico:

Udeležba na delavnici je brezplačna. Prijavite se na TEJ POVEZAVI. Na dan delavnice boste na mail prejeli povezavo do dogodka.

 

 

Delavnica je sofinancirana s strani Ministrstva za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za sofinanciranje razvoja podpornega okolja za nevladne organizacije 2023-2027.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00