Delavnica »Kako do uspešne prijave na razpis Erasmus+ za mladinske projekte «

Stičišče NVO osrednje Slovenije skupaj z Društvenim stičiščem ŠOU v Ljubljani – STIKS vabi na brezplačno delavnico v torek 14.3. ob 17.00 uri v prostorih Študentskega Kampusa v Ljubljani (Pivovarniška ulica 6) Delavnica je namenjena predstavitvi možnosti pridobivanja sredstev za projekte na področju mladine znotraj evropskega programa Erasmus+,  ter na kaj moramo biti pozorni pri pisanju projektne prijave.

Kje in kdaj:

V torek 14.3. od 17.00 -20.00 ure v prostorih Študentskega Kampusa v Ljubljani (Pivovarniška ulica 6).

Vsebina delavnice:

•    Uvod v program Erasmus+ 
•    Predpogoji za uspešno prijavo na razpis
•    Napotki za pisanje projektne prijave, pregled projektne prijavnice

Prijava in informacije:

Za obisk delavnice je obvezna prijava in sicer najkasneje do ponedeljka, 13. 3. 2017.  Za več informacij pokličite na telefonsko številko 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si.

Izvajalka:

Barbara Možina, strokovna sodelavka Stičišča NVO osrednje Slovenije z večletnimi izkušnjami na področju pridobivanja sredstev preko evropskih in nacionalnih programov.

 


 

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.