Delavnica: Dobro oblikovane pobude za županske kandidate

V Šoli za župane se »šolajo« bodoči župani in občinski svetniki. Še pred samim dogodkom Šole za župane pa se bomo izšolati tudi nevladniki. Vabimo vas na delavnico učenja veščin komuniciranja z bodočimi župani in občinskimi svetniki.

 

 

Vabimo vas na delavnico učenja veščin komuniciranja z bodočimi župani in občinskimi svetniki. Strokovnjakinja za odnose z javnostmi, Nina Narat Meden, nas bo naučila kako predloge, pobude in ideje pravilno zapisati in predstaviti županskim kandidatom, da jih bodo uvrstili v svoj predvolilni program.

Kdaj:

torek, 18.10.2022 od 18.00 do 20.00

Kje:

preko spleta, spletne platforme MS Teams

Prijave:

link do prijavnice


Srečanje kandidatov za župane in občinske svete z nevladnimi organizacijami iz zasavske regije bo potekalo 27.10.2022, od 17.00 do 20.00, v dvorani Doma Svobode v Trbovljah, Trg Franca Fakina 4, Trbovlje.

Prijave: link do prijavnice


Aktivnost je sofinancirana s strani Ministrstva za javno upravo v okviru Sklada za NVO.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00