Brezplačna Microsoft orodja za nevladne organizacije

Za nevladne in neprofitne organizacije je podjetje Microsoft pripravilo brezplačna paketa orodij Microsoft 365 Business Basic (do 300 uporabnikov) in Microsoft 365 Business Premium (do deset uporabnikov) za neovirano delo na spletu in večjo storilnost.

V obdobju, ko se je precej našega dela preselilo na splet so kakovostna orodja za oddaljeno delo še kako dobrodošla. V podjetju Microsoft so se odločili, da v ta namen nevladnim in neprofitnim organizacijam iz celega sveta brezplačno ponudijo orodja, ki jim bodo olajšala delo v teh časih. 

V brezplačnem paketu Microsoft 365 Business Basic so vam na voljo Microsoft Teams za spletne sestanke, konference, občne zbore, spletne delavnice ostale oblike skupinskega dela na spletu. Microsoft Teams vam bo seveda na voljo brez omejitev.

V paketu boste prejeli tudi 1000 GB (1TB) prostora na aplikaciji OneDrive. V tem primeru gre za shranjevanje datotek v oblaku. Datoteke shranjene v OneDrive boste lahko preprosto delili s svojimi sodelavci/ člani/ prostovoljci, ne bodo vam zasedale prostora na vašem disku in vsi podatki bodo tam varno shranjeni.

Poleg tega so vam brezplačno na voljo tudi poslovna e-pošta, koledar in stiki z nabiralniki, spletne različica Worda, Excela in ostale aplikacije paketa Microsoft Office ter aplikacija Sharepoint, ki je spletna platforma za ustvarjanje spletnih mest, shranjevanje, organiziranje dela, skupno rabo in še mnogo več.

Celoten paket Microsoft 365 Business Basic je na voljo do 300 uporabnikom iz posamezne organizacije.

S paketom Microsoft 365 Business Premium, ki je brezplačno na voljo največ desetim uporabnikom na posamezno nevladno oziroma neprofitno organizacijo pa poleg zgoraj omenjenih orodij pridobite še vse najpomembnejše namizne (klasične) programe iz skupine Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook in ostale).

Na tej povezavi si podrobneje oglejte brezplačna paketa, ki sta na voljo: Microsoft Nonprofits | Microsoft 365 Plans and Pricing.

Na tej povezavi pa si preberite več o celotnem Microsoftovem programu za NVO: Office 365 Nonprofit | Office 365 (microsoft.com)

Za naročila predstavljenih paketov se morate nevladne organizacije najprej prijaviti in izkazati kot NVO. To storite na tej povezavi: https://signup.nonprofit.microsoft.com/.

Vabljeni, da v zvezi z Microsoftovo programsko opremo obiščete tudi slovenskega lokalnega partnerja TechSoup (TechSoup Slovenija), kjer najdete ostala orodja in programsko opremo s prilagojenimi cenami za nevladne in neprofitne organizacije.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00