ANKETA: Vaše zadovoljstvo nad Pomladnim Živ Žav-om

Vse tiste, ki ste bili prisotni na Pomladnem Živ Žav-u, ki je potekal med prvomajskimi počitnicami v Litiji, prosimo, da izpolnite anketo o zadovoljstvu nad izvedenim programom. Vaše povratne informacije nam bodo omogočile, da brezplačne počitniške aktivnosti še bolj približamo željam in potrebam uporabnikov (otrok, mladostnikov, družin). 

Med prvomajskimi počitnicami so lokalna društva za litijske otroke in mladostnike pripravile brezplačne počitniške aktivnosti. To je bil tako imenovan Pomladni Živ Žav, ki je potekal v ponedeljek, 29.4.2019, od 10.00 do 13.00, na igrišču, na Rozmanovem trgu, v Litiji. Ker želimo s temi aktivnostmi nadaljevati, vas prosimo, da z nami podelite vaše mnenje o  Pomladnem Živ Žav-u in prispevate tudi vaše predloge za izboljšave. 

V ta namen smo za tiste, ki ste bili prisotni na dogodku, pripravili kratko anketo in vas prosimo, da si vzamete nekaj minut in z nami podelite vaše mnenje in izkušnje.

Anketa se nahaja TUKAJ.

 

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.