Javni poziv k predložitvi projektnih predlogov za umestitev v Strategijo lokalnega razvoja 2014-2020

Objavljen je javni poziv k predložitvi projektnih predlogov za umestitev v Strategijo lokalnega razvoja 2014–2020. Vse zainteresirane vabijo, da na pripravljenih obrazcih posredujejo projektne predloge za izvajanje vsebin na območjih občin Domžale, Komenda, Medvode, Mengeš, Trzin in Vodice. 

Z javnim pozivom želijo pridobiti nabor projektnih idej, ki bodo podlaga za pripravo Strategije lokalnega razvoja, krajše SLR, ključnega dokumenta za delovanje nastajajoče lokalne akcijske skupine (LAS). Razpis za dejansko izvedbo projektov bo objavljen po potrditvi LAS in njene SLR s strani pristojnih organov.

Vaše projektne predloge pošljite do vključno 30. junija 2015 na naslov: RRA LUR, Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana ali preko elektronske pošte na e-naslov: las@ljubljana.si.

Več: http://www.rralur.si.

Z namenom oblikovanja skupnih projektnih predlogov in seznanitve z vključevanjem v LAS ter Strategijo, v Stičišču NVO osrednje Slovenije organiziramo delavnico za nevladne organizacije, ki bo 9. junija 2015. Več si lahko preberete v vabilu na delavnico.

Projekti

Regionalni center NVORegionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru

 

Pisarni sta za osebna srečanja trenutno zaprti.