Srečanje nevladnih organizacij za pripravo predlogov in pobud za županske kandidate ob lokalnih volitvah 2022

V letošnjem letu nas čakajo lokalne volitve. Vabimo vas na srečanje, kjer bomo skupaj pripravili, oblikovali in zapisali pobude, potrebe in ideje za izboljšanje življenja v lokalni skupnosti. Želimo namreč, da županski kandidati v svoje programe vključijo tudi predloge, pobude in potrebe lokalnih društev in zavodov ter drugih zainteresiranih. Srečanje bo v sproščenem vzdušju v naravi, na lokaciji Kinološkega društva Zagorje, v ponedeljek, 12.9.2022 od 17.00 do 19.00.

Zapisano bomo posredovali vsem županskim kandidatom v vseh štirih občinah regije (Litija, Zagorje ob Savi, Trbovlje in Hrastnik). Da pa ne bo ostale le pri zapisanem bomo v mesecu oktobru organizirali t.i. Šolo za župane, kjer bomo predloge in pobude tudi predstavili kandidatom in s strani kandidatov dobili njihova videnje in razmišljanja o posamezni pobudi oz. predlogu.

Ponedeljek, 12.9.2022 od 17.00 do 19.00, v prostorih Kinološkega društva Zagorje, Ravenska vas 50a, Zagorje ob Savi. 

Kaj je Šola za župane?

V okviru akcije Šola za župane spodbujamo kandidate za župane in lokalne skupnosti k sodelovanju, večji povezanosti in večji osredotočenosti na programskem delu za prihodnje županske mandate. Glavni namen akcije Šola za župane je vključevanje predlogov, pobud in potreb s strani nevladnih organizacij  v programe kandidatov na lokalnih volitvah 2022. 

Predloge, pobude in potrebe ter ideje za izboljšanje življenja v občini nam lahko napišete tudi na mail tjasa.bajc@consulta.si.

Prijave:

Svojo udeležbo potrdite na mail tjasa.bajc@consulta.si

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00