Online delavnica: Povezovanje s podjetji

Delavnica bo dala vpogled v slovenske in tuje primere dobrih praks sodelovanja nevladnih organizacij in podjetij. Na delavnici bomo razmislili, kako se lahko bolje pripravimo in smo v bodoče proaktivni pri iskanju možnih virov financiranja naše dejavnosti pri različno velikih podjetjih. Potekala bo preko spleta v četrtek, 4. 2. 2021 ob 17. uri.

Program:

  • Kako graditi odnos s podjetji
  • Kaj je cause-related marketing t.i. trženje s poslanstvom
  • Prilagoditve sodelovanja s podjetji, ki jih prinaša COVID-19 čas (kaj podjetja potrebujejo in kako lahko mi odgovorimo na njihove potrebe v tem času in si tako zagotovimo sredstva za naš program)

Termin in lokacija:

četrtek, 4. 2. 2021 od 17.00 do 18.30

spletna izvedba: ZOOM 

 

Povezava do dogodka:


https://us02web.zoom.us/j/88509385976?pwd=anFuenpCb2N5d3JvTnVLYWZKV0NrUT09

Meeting ID: 885 0938 5976
Passcode: 857404

Izvajalka:

Livija Rojc Štremfelj, se že 20 let ukvarja s pridobivanjem sredstev v različnih neprofitnih organizacijah. Izkušnje si je pridobila pri delu v humanitarnih, kulturnih, mladinskih, športnih in izobraževalnih, tako amaterskih kot profesionalnih, kot javnih in zasebnih neprofitnih organizacijah.

Prijava na delavnico:

Delavnica se izvaja v okviru Regionalnega centra NVO in je brezplačna za predstavnike nevladnih organizacij. Ker je število mest omejeno bodo imeli prednost pri prijavi NVO iz zasavske regije. Potekala bo preko spleta z uporabo orodja ZOOM. Povezavo preko katere boste dostopali do dogodka na spletu boste prijavljeni prejeli na vaš e-naslov na dan dogodka. Če povezave ne boste prejeli nas pokličite na 059 927 619. Prijave na delavnico so obvezne. Prijavite se na povezavi, najkasneje do srede 3. 2. 2021.

Delavnica se izvajajo v okviru Regionalnega centra NVO in je sofinancirana s strani Ministrstva za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023. 

Prijava na e-obvestila

Še niste prijavljeni na e-obvestila Regionalnega centra NVO? Predstavniki društev, zasebnih zavodov in ustanov iz zasavske regije prijavite se na povezavi in prejmite aktualne vsebine s področja nevladnega sektorja v vaš e-nabiralnik.  

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00