Prva faza izbora Prostovoljca zasavske regije 2019 je zaključena

V petek, 3.1.2020, se je iztekel rok za oddajo predlogov prostovoljcev in prostovoljk in organizacij, ki v  svoje dejavnosti vključujejo prostovoljce za prejem priznanj v okviru javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2019.

 

 

Do navedenega datuma smo prejeli 11 ustreznih podanih predlogov za prostovoljce in prostovoljke in devet ustrezno podanih predlogov za prostovoljske organizacije. Predlagani kandidati (posamezniki in organizacije) prihajajo iz vseh štirih občin in veseli nas, da ste tudi letos prepoznali trud in požrtvovalnost posameznikov in organizacij, ki prostovoljno skrbijo za lepše življenje v zasavski regiji.

V sredo, 8.1.2020, se je sestala strokovna komisija, ki je natančno pregledala prispele predloge in pripravila nabor posameznikov in organizacij, ki jih bomo v ponedeljek, 13.1.2020, uvrstili v javno glasovanje. Komisija je ugotovila tudi ustreznost in transparentnost celotnega postopka izbora.  

Na ponedeljkovo javno glasovanje v okviru natečaja Prostovoljec zasavske regije 2019 letos uvrščamo devet posameznikov in osem organizacij. Od kandidature za prejem priznanja  v okviru javnega natečaja Prostovoljec zasavske regije 2019 sta odstopila dva kandidata iz občine Zagorje ob Savi.

Glasovali bo potekalo od 13.1.2020 do 27.1.2020, do 23.59. Spremljajte spletno stran www.consulta.si, FB skupino ZLHT – nevladne organizacije zasavske regije, FB stran NVO Consulta.si ter vidnejše zasavske medije.

Na osrednjem dogodku Prostovoljec zasavske regije 2019, ki bo potekal v mesecu januarju 2020, bo priznanje prej najzaslužnejši prostovoljec ali prostovoljka v posamezni občini regije (Zagorje ob Savi, Litija, Hrastnik, Trbovlje) ter ena najzaslužnejše prostovoljska organizacija iz zasavske regije.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00