Objavite potrebe po prostovoljcih v Posredovalnici prostovoljskih del

Na ZLHT – Regionalnem centru NVO vabimo zasavske prostovoljske organizacije in organizacije, ki  svoje dejavnosti vključujete prostovoljce, da nam posredujete vaše potrebe po prostovoljcih, mi pa vam bomo pomagali vest o vaših prostovoljskih delih/ akcijah učinkovito razširiti in vam okrepiti vašo bazo prostovoljcev.

V ta namen smo vam na naši spletni strani www.consulta.si pripravili poseben dostop do Posredovalnice prostovoljskih del, ki se nahaja na portalu www.prostovoljstvo.org. Tiste organizacije, ki ste članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij lahko vaše potrebe v Posredovalnico prostovoljskih del že vpišete, tiste, ki pa še niste pa nam vaše potrebe po prostovoljcih pošljite kar na info@consulta.si ali nam jih sporočite na telefonsko število 059 927 619. Seveda lepo vabljeni, da tudi vašo organizacijo vpišete v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij – vpišite jo TUKAJ (iz zasavske regije je mreži zaenkrat 26 nevladnih organizacij).

Vsa objavljena prostovoljska dela v Posredovalnici prostovoljskih del in tista, ki nam jih boste posredovali direktno bomo še posebej izpostavili na naši spletni strani www.consulta.si, v FB skupini ZLHT – nevladne organizacije zasavske regije  in v rednem zasavskem nevladniškem E- obvestilniku, ki izhaja dvakrat mesečno. Glede na vaše prostovoljske potrebe vas bomo povezali tudi z drugimi organizacijami, ki združujejo prostovoljce.

Pri objavi prostovoljskega dela/akcije oziroma potrebe po prostovoljcih je potrebno navesti naslednje podatke:

  • Naziv organizacije, ki izvaja prostovoljsko delo/ akcijo;
  • Datum objave prostovoljskega dela /akcije in do kdaj bo delo aktualno:
  • Kraj in lokacijo, kjer se bo delo izvajalo;
  • Število predvidenih ur dela (dnevno, tedensko, mesečno);
  • Primerno za (opišite za koga je delo primerno oziroma za koga ni primerno);
  • Oblika dela (opišite kakšno delo bo prostovoljec/ka opravljal/la);
  • Kontaktna oseba in kontakt v organizaciji, ki je odgovoren za prostovoljsko delo/ akcijo;

Prizadevali si bomo, da vest o vaših prostovoljskih delih/ akcijah učinkovito razširimo, ko jih boste objavili v Posredovalnici prostovoljskih del pa bodo zanje izvedeli prostovoljci in prostovoljke iz vse Slovenije. Naj vaša organizacija postane dinamična celica, ki združuje, usposablja in motivira prostovoljce ter dosega močne učinke v lokalnem okolju in širše.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00