ZLHT na Funštercu, festivalu zasavske kulinarike

Ekipa ZLHT – Regionalni center NVO spodbuja prostovoljstvo nevladnih organizacij in povezovanje lokalne skupnosti, zato se bo v soboto, 10. septembra, med 15. in 18. uro v Hrastniku predstavila na 6. tradicionalnem Funštercu – festivalu zasavske kulinarike.

Vabljeni, da nas obiščete na naši stojnici, kjer bomo poleg peke slastnega funšterca na voljo tudi za pogovor in brezplačne nasvete nevladnim organizacijam. ZLHT - Regionalni center NVO namreč zagotavlja podporno okolje zasavskim nevladnim organizacijam, to je društvom, zavodom in ustanovam v občinah Zagorje ob Savi, Litija, Hrastnik in Trbovlje.

Nevladni sektor je v zasavski regiji še vedno premalo prepoznaven, zato ga želimo okrepiti, da postane enakovreden partner v razvoju lokalne skupnosti. Nevladnim organizacijam pomagamo krepiti zagovorništvo, organizacijski razvoj in izvajanje javnih storitev. Trudimo se, da ZLHT-Regionalni center NVO postane močan povezovalec v lokalnem okolju.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00