Posvet nevladnih organizacij iz občine Hrastnik

Želite izboljšati možnosti za razvoj vaše organizacije in vplivati na druge? Vam ni vseeno v kakšnem okolju živite? 

 

Potem se pridruzite ZLHT- Regionalni center NVO in ostalim društvom, zavodom in ustanovam iz občine Hrastnik na posvetu, ki bo v ČETRTEK, 19.05.2016 od 18.00 do 20.00 v prostorih AMD Hrastnik, Cesta 1.maja 77, Hrastnik.

Pogovarjali se bomo o lokalnih potrebah, ki jih nevladne organizacije prepoznavate pri svojem delu v občini Hrastnik, o trajnostnih rešitvah in razvoju novih storitev v občini.

Društva, zavodi in ustanove imate pomembno vlogo pri zadovoljevanju vseh vrst potreb v lokalnem okolju. Prepoznava lokalnih potreb je zelo pomembna za vse, ki si prizadevamo za razvoj lokalne skupnosti.

Posvet bo potekal skozi strukturirano razpravo, ki bo vodila do skupnega nabora idej in predlogov. Tako boste udeleženci tisti, ki boste prepoznali najpomembnejše lokalne potrebe in zanje poiskali ter pripravili rešitve.


Potrditev udeležbe nam sporočite na info@consulta.si ali po telefonu na 059 927 619 do 18.05.2016.


Vljudno vabljeni in veselimo se srečanja z vami!

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru