Call for Intermediary Organisations of Erasmus for Young Entrepreneurs program

Razpisovalec: Evropska komisija, Generalni direktorat za podjetništvo in industrijo

Predmet javnega razpisa:

 V okviru programa ERASMUS for Young Entrepreneurs je objavljenj javni razpis, katerega namen je novim podjetnikom iz sodelujočih držav omogočiti bogatenje izkušenj, učenje in mreženje s prakso pri izkušenih podjetnikih v njihovih podjetjih v drugih sodelujočih državah. V okviru razpisa bodo izbrane posredniške organizacije, pri čemer mora v partnerstvu sodelovati najmanj pet organizacij iz štirih različnih upravičenih držav.

Potencialni prijavitelji: V tem razpisu za zbiranje predlogov lahko sodelujejo javni ali zasebni subjekti, dejavni na področju podpore podjetjem, in sicer zlasti: — javni subjekti, pristojni ali dejavni na področju gospodarskih zadev, podjetništva, podpore podjetjem ali sorodnih vprašanj, — trgovinske in industrijske zbornice, obrtne zbornice ali podobni organi, — organizacije za podporo podjetjem, centri, ki pomagajo podjetjem pri zagonu, in podjetniški inkubatorji, — poslovna združenja in podporne mreže za podjetja, — javni in zasebni subjekti, ki ponujajo storitve za podporo pri poslovanju. Prijavitelji morajo imeti sedež v eni od držav članic EU ali držav upravičenk v okviru programa COSME ter izpolnjevati druge razpisne pogoje. V projektu mora sodelovati najmanj pet organizacij iz štirih različnih držav.

Vrednost razpisa: 4 120 000 €

Zneski in delež financiranja: Prijavite lahko projekte v višini do 500.000 €, podprtih bo od osem do deset projektov.

Rok za oddajo prijav: 17. julij 2014

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00