JAVNI RAZPIS ZA SOFINANCIRANJE IZVAJANJA NEFORMALNIH IZOBRAŽEVANJ ZA ODRASLE, STARE 55 LET ALI VEČ NA PODROČJU DIGITALNIH KOMPETENC ZA LETO 2022

Razpisovalec:

Slovenski regionalno razvojni sklad, Ribnica

Predmet javnega razpisa:

Predmet javnega razpisa je financiranje izvajanja brezplačnih izobraževalnih programov za odrasle za pridobitev osnovnih digitalnih kompetenc. Izvajanje programov vključuje tudi svetovanje v procesu izobraževanja. Ciljna skupina neformalnih izobraževanj po javnem razpisu so odrasli, ki so bili na dan 12. 3. 2022 stari 55 let ali več in so imeli na ta dan (12. 3. 2022) stalno prebivališče v Republiki Sloveniji.

Potencialni prijavitelji:

Na javni razpis lahko kandidirajo podjetnik posameznik, pravne osebe, vključno z javnimi in zasebni zavodi, društvi, zvezami društev, ustanovami, zadrugami in reprezentativnimi socialnimi partnerji na ravni države (sindikati).

Organizacije iz prejšnjega odstavka se lahko na predmetni javni razpis prijavijo, če so registrirane za izvajanje dejavnosti izobraževanja odraslih ali imajo to opredeljeno v svojem ustanovitvenem aktu.

Glede drugih pogojev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

750.000,00 €

Opombe:

Vlagatelj lahko vlogo odda od objave javnega razpisa do posameznega razpisnega roka, in sicer: 1. rok do 10. 6. 2022, 2. rok do 8. 7. 2022. Vloge ni možno oddati po zadnjem razpisnem roku oziroma po zaprtju javnega razpisa zaradi porabe sredstev.

Rok za oddajo prijav: 8. julij 2022

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00