Razpis Fundacije Ekhaga za sofinanciranje raziskovalnih projektov na področju agrikulture, naravne medicine ter zdravega načina življenja

Razpisovalec:

Fundacija Ekhaga

Predmet javnega razpisa:

Fundacija Ekhaga je objavila razpis za sofinanciranje raziskovalnih projektov na področju agrikulture in zdrave prehrane, naravne medicine ter zdravega načina življenja za leto 2019. Podpirajo predvsem aplikativne raziskave, katerih izsledki se lahko uporabijo v vsakdanjem življenju.

Področja financiranja:

Kakovostnejša in bolj zdrava hrana: podpirajo raziskave na temo ekološke proizvodnje živil, pa tudi same priprave in skladiščenja hrane.
Prehrana in način življenja: podpirajo raziskave o vplivu prehranskih izbir in aktivnega življenjskega stila na zdravje ljudi.
Naravno in alternativno zdravljenje.
 
Podpirajo predvsem strateške in inovativne projekte pilotne narave in raziskave, ki prinašajo rezultate in niso samo potrditev že predhodnih ugotovitev.

Rok za oddajo prijav: 20. maj 2019

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00