Razpis sklada ZN za žrtve mučenja za sofinanciranje projektov pomoči žrtvam mučenja in njihovim družinskim članom v letu 2020

Razpisovalec:

United Nations Voluntary Fund for Victims of Torture

Predmet javnega razpisa:

Skrbniški sklad Združenih narodov za žrtve mučenja je 15. januarja objavil razpis za sofinanciranje projektov pomoči žrtvam mučenja in njihovim družinskim članom, ki se bodo izvajali v letu 2020.

 

Sredstva se dodeljujejo samo za programe neposredne pomoči žrtvam mučenja in njihovim družinskim članom, na primer za programe zdravstvene, socialne, psihološke, pravne pomoči. V naslednjem krogu bodo imeli prednost programi civilnodružbenih organizacij, ki se bodo izvajali v: - državah, ki se soočajo z izrazitim krčenjem prostora civilne družbe in človekovih pravic; - državah Bližnjega vzhoda, Severne Afrike, Latinske Amerike in Karibov, Srednje Azije in Pacifika.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo civilnodružbene organizacije, ki izvajajo neposredno pomoč žrtvam mučenja in njihovim družinskim članov. Glede drugih pogojev in geografskih omejitev glej razpisno dokumentacijo.

Rok za oddajo prijav: 1. marec 2019

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00