EDF: Razpis za sofinanciranje projektov na področju spodbujanja razvoja kmetijskega sektorja v Sierri Leone

Razpisovalec:

EuropeAid

Predmet javnega razpisa:

V okviru evropskega razvojnega sklada je objavljen javni razpis, namenjen podpori sodelovanju med različnimi akterji, tudi NVO, za doseganje gospodarskega, socialnega in okoljskega razvoja kmetijskega sektorja v Sierri Leone.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo nevladne organizacije, organizacije zasebnega sektorja ter kmetijske organizacije in zadruge iz držav članic EU, Sierre Leone ter drugih držav upravičenk v okviru Sporazuma o partnerstvu AKP-ES. Zahteva se partnersko sodelovanje z organizacijo iz Sierre Leone. Glede drugih pogojev in partnerskih zahtev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

10,300,000 EUR

Zneski in delež financiranja:

Prijavite lahko projekte v vrednosti od 400,000 do 5,000,000 EUR (odvisno od sklopa), sofinancira se do 90% upravičenih stroškov.

Rok za oddajo prijav: 15. marec 2019

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00

 

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru