DCI: Razpis za sofinanciranje projektov na področju spodbujanja demokratičnega vodenja in upravljanja ter razvojnih procesov v Maleziji

Razpisovalec:

EuropeAid

Predmet javnega razpisa:

V okviru tematskega programa »organizacije civilne družbe in lokalni organi« instrumenta za financiranje razvojnega sodelovanja je objavljen javni razpis, namenjen krepitvi zmogljivosti civilnodružbenih organizacij za učinkovitejše delovanje na področju spodbujanja demokratičnega vodenja in upravljanja ter razvojnih procesov v Maleziji.

Razpis je tematsko osredotočen na: opolnomočenje žensk in spodbujanje enakosti med spoloma; krepitev zmogljivosti medijev kot ključnih akterjev na področju spodbujanja dobrega vodenja, transparentnosti in odgovornosti; opolnomočenje avtohtonih skupnosti.

 

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo civilnodružbene organizacije iz Malezije, držav članic EU in držav EEA. Zahteva se partnerstvo z organizacijo iz Malezije. Glede drugih pogojev in partnerskih zahtev glej razpisno dokumentacijo.

Vrednost razpisa:

3.500.000 EUR

Zneski in delež financiranja:

Prijavite lahko projekte v vrednosti od 500 000 do 600 000 EUR, če je prijavitelj iz Malezije, se sofinancira do 90 % upravičenih stroškov, če je prijavitelj iz EU, pa do 75%.

Rok za oddajo prijav: 24. januar 2019

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619