Četrti razpis evropske komisije za inovativne urbane projekte

Razpisovalec:

Evropska komisija

Predmet javnega razpisa:

Z Ministrstva za okolje in prostor obveščajo, da je Evropska komisija objavila četrti razpis za inovativne urbane projekte (pobuda UIA). V razpisu bo namenjeno od 80 do 100 milijonov evrov za inovativne projekte na štirih področjih urbanega razvoja, in sicer digitalna tranzicija; trajnostna raba prostora in sonaravne rešitve; urbana revščina in urbana varnost.

Potencialni prijavitelji:

Za sredstva lahko kandidirajo lokalne oblasti (občine), ki so urbano območje z več kot 50.000 prebivalci ali združenje oziroma skupina lokalnih oblasti v čezmejnih območjih, različnih regijah ali različnih državah, ki so urbana območja in imajo skupaj več kot 50.000 prebivalcev. Pri čemer pa glede na kompleksnost urbanih izzivov občine ne morejo delovati same, zato mora projekt vključevati ključne deležnike, med katerimi so lahko tudi NVO. Za pogoje sodelovanja glej razpisno dokumentacijo!

Rok za oddajo prijav: 31. januar 2019

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619