​Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja v okviru ESRR sklada na območjih občin Logatec, Idrija in Cerkno v letu 2018

Razpisovalec:

LAS s CILjem

Predmet javnega razpisa:

Predmet javnega poziva je izbor operaciji (projektov), katerih rezultati prispevajo k uresničevanju Strategije lokalnega razvoja na območjih občin Logatec, Idrija in Cerkno in sofinanciranje njihovih stroškov.
Javni poziv se izvaja kot podpora za izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, in znotraj tega v okviru podukrepa »Podpora za izvajanje operaciji v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost«. Sredstva za sofinanciranje je LAS dodelilo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT) v okviru Evropskega sklada za regionalni razvoj (ESRR).

 

Potencialni prijavitelji:

Do podpore so upravičeni samostojni podjetniki posamezniki in pravne osebe. Zastopnik za vlaganje vlog in zahtevkov za izplačilo, za dopolnitev vlog in zahtevkov za izplačilo na Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo (v nadaljevanju MGRT) je LAS. 

Vrednost razpisa:

118.679,00 € 

Zneski in delež financiranja:

Delež sofinanciranja upravičenih stroškov za operacije, sofinancirane iz ESRR, znaša 80% EU sredstev in 20%, ki se razdeli na nacionalni in zasebni prispevek. 

Rok za oddajo prijav: 2. november 2018

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619