Razvoj pilotnega IKT projekta - podporne tehnologije in ambietalne inteligence za podaljšanje samostojnega življenja

Razpisovalec:

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

Predmet javnega razpisa:

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je objavilo javno naročilo, katerega predmet je razvoj pilotnega IKT projekta - podporne tehnologije in ambientalne inteligence za podaljšanje samostojnega življenja ter vpeljava IKT rešitve za integrirano socialno oskrbno na domu s ciljem omogočiti ljudem, starejšim od 65 let, da ostanejo čim dlje doma in aktivno bivajo s pomočjo razvite tehnologije za podaljšanje samostojnega življenja.

 

Cilj pilotnega projekta je okrepiti izvajanje storitev v skupnosti s celostnim pristopom integriranja oskrbe na daljavo. Projekt bo predstavljal učinkovit pristop k reševanju težav in izzivov zaradi naraščanja starejšega prebivalstva. Cilj projekta je, da se tekom veljavnosti pogodbe s strani izvajalca zagotovi vključenost najmanj 2.000 aktivnih uporabnikov v razvit pilotni IKT projekt iz starostne skupine nad 65 let.

Potencialni prijavitelji:

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti vabi zainteresirane ponudnike, da predložijo svojo pisno ponudbo.

Rok za oddajo prijav: 27. september 2018

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619