EIDHR: Razpis za sofinanciranje projektov na področju spodbujanja človekovih pravic v Indoneziji

Razpisovalec:

EuropeAid

Predmet javnega razpisa:

V okviru Evropskega instrumenta za demokracijo in človekove pravice – EIDHR je objavljen javni razpis, namenjen podpori civilnodružbenim organizacijam in zagovornikom človekovih pravic za učinkovitejše delovanje na področju spodbujanja političnih, državljanskih, ekonomskih, socialnih in kulturnih pravic v Indoneziji.

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo: (a) organizacije civilne družbe, vključno z nevladnimi neprofitnimi organizacijami in neodvisnimi političnimi ustanovami, lokalne organizacije, neprofitne agencije, institucije in organizacije zasebnega sektorja ter njihove mreže na lokalni, regionalni, nacionalni in mednarodni ravni; (b) neprofitne agencije, institucije in organizacije javnega sektorja ter njihove mreže na lokalni, regionalni, nacionalni in mednarodni ravni. Geografskih omejitev ni, se pa zahteva partnerstvo z organizacijo iz Indonezije. Glede drugih pogojev in zahtev glej razpisno dokumentacijo.

Zneski in delež financiranja:

Prijavite lahko projekte v vrednosti od 400,000 do 600,000 EUR, sofinancira se do 95% upravičenih stroškov.

Rok za oddajo prijav: 20. julij 2018

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619