Javni razpis Sofinanciranje pokroviteljstva v občini Vodice za leto 2018

Razpisovalec:

Občina Vodice

Predmet javnega razpisa:

je dodeljevanje sredstev iz proračuna Občine Vodice fizičnim osebam in neprofitnim organizacijam (klubom, zavodom, društvom) za izvedbo projektov, programov ali prireditev. Upravičenci do proračunskih sredstev so fizične osebe in neprofitne organizacije (klubi, zavodi, društva), ki imajo sedež na območju občine Vodice oziroma v drugih občinah, če so njihovi člani občani občine Vodice, oziroma če delujejo v Občini Vodice.

Potencialni prijavitelji:

Upravičenci do proračunskih sredstev so fizične osebe in neprofitne organizacije (klubi, zavodi, društva), ki imajo sedeŽ na območju občine Vodice, oz. tudi v drugih občinah, če so njihovi člani občani obcine Vodice, oziroma če delujejo v občini Vodice, razen tistih, ki so jim bila za iste vsebine sredstva v tekočem letu že dodeljena na kakšen drug način.

Vrednost razpisa:

2.000,00 EUR. 

Rok za oddajo prijav: 23. april 2018

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619