Javni razpis za sofinanciranje mladinskih programov in projektov v Občini Kamnik za leto 2018

Razpisovalec:

Občina Kamnik

Predmet javnega razpisa:

Občina Kamnik bo v skladu s 5. členom Pravilnika o sofinanciranju mladinskih programov in projektov v Občini Kamnik (v nadaljevanju: pravilnik) sofinancirala programe in projekte, ki spodbujajo udejstvovanje mladih, na način, da spodbujajo njihovo neformalno izobraževanje, raziskovalno delo ter nasploh delujejo preventivno ter s tem posledično tudi prispevajo k zmanjšanju različnih odklonskih vedenj med mladimi.

Mladinski program (dejavnost) je kontinuirano izvajanje in koordiniranje mladinskih aktivnosti skozi celo leto (srečanja najmanj enkrat tedensko, najmanj devet mesecev v letu).
Mladinski projekt je posamična aktivnost izvajalca – posamični zaključen enkratni dogodek (npr. predavanja, okrogla miza, tabor ipd.).

Potencialni prijavitelji:

Upravičeni prijavitelji so neprofitne organizacije, zavodi, društva, zveze društev oziroma organizacij, ki so nosilci programov (dejavnosti) in projektov, namenjenim mladim med 15. in dopolnjenim 29. letom starosti, ki delujejo na območju Občine Kamnik. (obvezno dokazilo: kopija odločbe o vpisu v register). Pravico do sofinanciranja stroškov delovanja pa imajo tisti prijavitelji, ki izvajajo izključno programe (dejavnosti) in projekte za mlade, njihovo delovanje pa je širšega javnega pomena v Občini Kamnik. 

 

Vrednost razpisa:

Okvirna vrednost razpoložljivih sredstev za leto 2018 znaša 15.000 €

Rok za oddajo prijav: 7. marec 2018

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.