Javni razpis »Usposabljanje strokovnih delavcev v športu 2018–2022«

Razpisovalec:

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport

Predmet javnega razpisa:

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje veljavnih programov usposabljanja in licenčnih seminarjev skladno z Zakonom o športu, programov nadaljnjih usposabljanj na področju športa ter prenove programov usposabljanja za strokovne delavce na področju športa. 

Potencialni prijavitelji:

Prijavitelj se na javni razpis za izvedbo operacije prijavi v obliki konzorcija kot poslovodeči konzorcijski partner in odda skupno prijavo na javni razpis v imenu vseh članov konzorcija. Prijavitelj oziroma član konzorcija je lahko:

- nosilec usposabljanj, določen skladno z Zakonom o športu,
- javni zavod ter društvo in zveza društev, ki so registrirani za opravljanje dejavnosti usposabljanja v športu (nacionalne panožne športne zveze, nacionalne športne zveze, združenje nacionalnih panožnih športnih zvez idr.) in
- od nosilcev usposabljanj pooblaščeni izvajalci programov usposabljanja v športu, ki so registrirani za opravljanje dejavnosti usposabljanja v športu.

Vrednost razpisa:

5.000.000 EUR

Rok za oddajo prijav: 9. marec 2018

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.