Javni razpis za sofinanciranje obnove objektov nepremične kulturne dediščine v občini Dobrava-Polhov Gradec v letu 2018

Razpisovalec:

Občina Dobrava-Polhov Gradec

Predmet javnega razpisa:

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje obnove objektov nepremične kulturne dediščine v Občini Dobrova-Polhov Gradec v letu 2018. Register nepremične kulturne dediščine se vodi pri Ministrstvu za kulturo in je dostopen na spletni strani http://rkd.situla.org/

Potencialni prijavitelji:

Na razpis se lahko prijavijo lastniki ali upravljavci spomenikov s področja nepremične kulturne dediščine na območju Občine Dobrova-Polhov Gradec.

 

Vrednost razpisa:

Za razpis je predvidenih sredstev v višini 4.000,00 EUR

Opombe:

Dodeljena proračunska sredstva morajo upravičene osebe porabiti do 01.12.2018, to je tudi rok, ko mora upravičenec občinski upravi posredovati končno poročilo o porabi sredstev z zahtevanimi prilogami.

 

Rok za oddajo prijav: 5. marec 2018

Več informacij in prijavni obrazci: Domača stran razpisa

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.