Srečanje na področju socialnega varstva v zasavski regiji

Srečanje akterjev (nevladnih organizacij, javnih zavodov in gospodarstva), ki delujejo in izvajajo različne aktivnosti s področja socialnega varstva v zasavski regiji organiziramo v sodelovanju z RRA Zasavje in CSD Zasavje v sredo, 18. 9. 2019, ob 16.30 uri v prostorih VDC Zagorje ob Savi, enota Litija, Ljubljanska cesta 3Namenjeno je povezovanju in sodelovanju v regiji ter prenosu dobrih praks na področju socialnega varstva. 


Vabljeni, da izrazite potrebe na tem področju in spoznate druge izvajalce socialno varstvenih storitev in programov ter se povežete z njimi za prihodnja sodelovanja. Prenesete dobre prakse v svoje okolje, pridobite ideje za izvajanje aktivnosti ter spoznate priložnosti za pridobivanje sredstev in prijavo na razpise za realizacijo projektov na tem področju.

Program:

Predstavitev Regijskega izvedbenega načrta na področju socialnega varstva 2017 – 2020 za zasavsko regijo in njegove realizacije - Rok Zupanc, direktor CSD Zasavje.

Predstavitev dobrih praks in projektov:

  • VDC Zagorje ob Savi, enota Litija, Boštjan Bebar, koordinator dela v enoti Litija
  • Dnevni center za otroke in mladostnike Škofja Loka, Vesna Žibert, vodja enote dnevnega centra, CSD Škofja Loka
  • Sopotniki – brezplačni prevozi za starejše v občini Litija in Šmartno pri Litiji, Lijana Lovše, podžupanja Občine Litija in Marko Zevnik, direktor Zavoda Sopotniki

Pregled razpisov in priložnosti za sofinanciranje projektov s področja socialnega varstva – Barbara Možina, ZLHT Regionalni center NVO

Delo v skupinah za oblikovanje projektnih idej in skupin za prijavo na razpise. Namenjeno je oblikovanju delovnih skupin in iskanju nosilcev projektov, ki bodo tudi v prihodnje želeli sodelovati z namenom realizacije predlaganih projektov in pridobivanje sredstev za njihovo realizacijo.

Dogodek organiziramo v sodelovanju z RRA Zasavje in CSD Zasavje. Za lažjo organizacijo prosimo, da se predhodno prijavite do ponedeljka, 16. 9. 2019 na elektronski naslov: info@consulta.si ali 059 927 619.

Vljudno vabljeni!

 

Vabilo s programom

 

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru