Valilnica idej

Na ZLHT regionalnem centru NVO in Mladinskem centru  Litija želimo spodbuditi zaposlovanje in delo mladih v nevladnih organizacijah, zato organiziramo Valilnico idej, ki je namenjena mladim in nevladnim organizacijam. Valili bomo v torek 10.4. 2018 ob 17.00-18.30 v Mladinskem Centru Litija, Ponoviška 12, Litija

Valilnica idej je namenjena :

spoznavanju mladih z delom in vizijo društev
zbiranju in snovanju idej
spoznavanju s potencialnimi razpisnimi priložnostmi za društva
povezovanju mladih z društvi

Zakaj bi se udeležili:

Delo v nevladnih organizacijah je lahko odlična priložnost za nabiranje izkušenj, pridobivanje kompetenc, ter dostikrat predstavlja odskočno desko za druge zaposlitvene priložnosti. Delati nekaj kar te veseli, motivira in obenem vračati v družbo s sodelovanjem v družbeno koristnih aktivnostih je tista dodana vrednost za mlade, ki dostikrat predstavlja razliko med klasičnimi oblikami zaposlovanja in delom v društvih. Društva so lahko zaposlovalci in mladi lahko aktivno pripevajo h kreiranju delovnih mest pisanim njim na kožo. Valilnica idej je namenjena druženju mladih s predstavniki nevladnih organizacij ter »valjenju« projektnih idej s skupnim ciljem, da se te ideje tudi realizirajo skozi prijave na razpise in na ta način odprejo vrata novim zaposlitvenim priložnostim za mlade.

Prijave:

Prijave na valilnico zbiramo na tej povezavi. Za več informacij pišite na barbara.mozina@consulta.si ali pa nas kontaktirajte na 059 927 619.

 

Vabljeni, da se nam pridružite mladi, mladi po srcu, ter seveda nevladne organizacije, ki bi se želele na srečanju predstaviti in motivirati mlade, da se vam pridružijo pri izpolnjevanju vaše vizije. S seboj prinesite dobro voljo ter odprte glave in prazne želodčke.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619