Valilnica idej v MC Trbovlje, torek 19.6. 2018 ob 16.30 uri

ZLHT regionalni center NVO in Mladinski center Trbovlje vabimo društva, zasebne zavode in ustanove, da se na torkovi Valilnici idej predstavite mladim in jih motivirate, da se vam pridružijo pri izpolnjevanju vaše vizije skozi delo na projektih.

 

 
Valilnica idej je namenjena druženju mladih s predstavniki nevladnih organizacij ter »valjenju« projektnih idej s skupnim ciljem, da se te ideje tudi realizirajo skozi prijave na razpise in na ta način odprejo vrata novim zaposlitvenim priložnostim za mlade. 
 
Delo v nevladnih organizacijah je lahko odlična priložnost za nabiranje izkušenj, pridobivanje kompetenc ter dostikrat predstavlja odskočno desko za druge zaposlitvene priložnosti. Delati nekaj kar te veseli, motivira in obenem vračati v družbo s sodelovanjem v družbeno koristnih aktivnostih, je tista dodana vrednost, ki predstavlja razliko med klasičnimi oblikami zaposlovanja in delom v društvih.  Društva so lahko zaposlovalci in mladi lahko aktivno prispevajo k kreiranju delovnih mest ki so jim pisana na kožo. 
 
Na valilnici  se boste :
predstavili  (vaše delo in vizija) 
povezovali z mladimi
iskali ter »valili« ideje
spoznali z potencialnimi razpisi, ki omogočajo sofinanciranje stroškov dela v NVO
 
Valilnica bo potekala v prostorih MC Trbovlje, Cesta 1.junija 18 od 16.30 do 18.00 ure.
Prijave na valilnico zbiramo na tej povezavi. Vabljeni, da na dogodek pripeljete tudi mlade iz vaših organizacij. Za več informacij pišite na barbara.mozina@consulta.si ali pa nas kontaktirajte na 059 927 619.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619