Spletno usposabljanje ZaNVO: Vse o letnem poročilu za leto 2022

Predstavniki društev, zasebnih zavodov in ustanov vabljeni na webinar o pripravi in oddaji Letnega poročila za leto 2022, ki bo potekal v sredo, 15. 2. 2023. Seznanili se boste s pravilno pripravo poročil, zakonskimi podlagami in praktičnimi primeri finančnega poslovanja.

Program:

  • Priprava letnega poročila za leto 2022
  • Priprava izkaza poslovnega izida in bilance stanja
  • Posebnosti pri poročanju društev ter nepridobitnih organizacij
  • Priprava Obračuna davka od dohodka za leto 2022 ter posebnosti obračuna za društva in nepridobitne organizacije

Vaša morebitna vprašanja, prosimo, pošljite do ponedeljka, 13. februarja 2023, na drpdnm@gmail.com ali jih oddajte ob prijavi na delavnico na povezavi.

Termin:

sreda, 15. 2. 2023, od 17.00 do 19.00, preko spleta
 

Izvajalka:

Nataša Kastelic Plantan, Računovodski servis Finskatt d.o.o.

Prijava:

Za predstavnike društev, zasebnih zavodov in ustanov je delavnica brezplačna. Predhodna prijava na delavnico je obvezna, in sicer do ponedeljka, 13. februarja 2023. Prijavite se na tej povezavi

Brezplačno spletno usposabljanje organizira Mreža regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO, ki se sofinancira iz Sklada za NVO preko Ministrstva za javno upravo. Kot del mreže ZaNVO Regionalni center NVO nudi podporno okolje nevladnim organizacijam v zasavski regiji, svoje regijsko stičišče poiščite na povezavi www.zanvo.org.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00