Povezovanje za uspešne prijave na javni razpis LAS Srce Slovenije

Regionalni center NVO in LAS Srce Slovenije vabimo na spletno srečanje, kjer vas bomo seznanili z osnovnimi informacijami o aktualnem pozivu LAS Srce Slovenije, obenem pa bo to dobra priložnost za povezovanje s partnerji. Srečanje bo potekalo na spletu (aplikacija Teams) v torek, 25.10.2022, od 17.00 do 19.00. Prijave so obvezne!  

Na spletnem srečanju Povezovanje za uspešne prijave na javni razpis Las Srce Slovenije vas bomo seznanili z osnovnimi informacijami o aktualnem pozivu LAS Srce Slovenije, s pomembnejšimi spremembami v razpisu in s pogoji za sodelovanje. Osrednji del srečanja bo namenjen povezovanju s partnerji, izmenjavi idej ter odgovorom na vprašanje kako sestaviti projekt za uspešno prijavo na aktualni poziv LAS Srce Slovenije.

POTEK IN VSEBINA SREČANJA:

Predstavitev Regionalnega centra NVO in partnerstva LAS Srce Slovenije;
Predstavitev aktualnega poziva Las Srce Slovenije;
Aktivnost mreženja;
Vprašanja in odgovori;
Povzetek in informacije o podpori za pripravo projektov;

Dogodek bo potekal on-line preko aplikacije Teams v torek, 25. 10. 2020, od 17.00 do 19.00. Prijavljeni na srečanje boste na dan dogodka na vaš elektronski naslov prejeli povezavo za dostop do spletnega srečanja.

Prijave na dogodek so obvezne. Prijavite se z elektronskim obrazcem, ki se nahaja TUKAJ. Prijave zbiramo do ponedeljka, 24.10.2022.  

Za dodatne informacije ali pomoč nas pokličite na 059 927 619 ali nam pišite na tina.letic@consulta.si.

Dogodek organizira Društvo za podporo civilne družbe - podružnica Litija v sodelovanju z Regionalnim centrom NVO.

Veselimo se srečanja z vami!

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00