Od odločitve do uresničitve

Kako uresničiti idejo? Kako začeti? Kdaj začeti?  Kako nadaljevati?  Takšna in še nekatera vprašanja se nam porodijo, ko proizvedemo svežo in navdihujočo idejo. Na delavnici Od odločitve do uresničitve bomo vaše ideje razčlenili in jih s pomočjo izbranih metod oblikovali v proces zaporednih korakov s katerimi se boste elegantno sprehodili do vaše nove kreacije v okolju.
 

O delavnici

Na delavnici bomo izdelali načrt uresničevanja ideje, ki bo vključeval definiranje končnega stanja, vzvratno planiranje procesa in načrtovanje učinkovitega črpanja virov. Uporabljali bomo CANVAS metodo, GAP analizo, časovno os ter metodo obvladovanja tveganja.

Za kakovstno izveden proces pa je potrebna odločitev - 100% odločitev, da boste idejo uresničili. Odločitev je namreč gorivo, ki poganja proces uresničevanja ideje. Opozorilo: že najmanjše omahovanje pri odločitvi nas lahko tekom procesa uresničevanja ideje pahne v prekinitev delovnega procesa in opustitev ideje.

Na delavnico pridite opremljeni s 100% odločenostjo.  Kajti proces načrtovanja se začne se z odločitvijo.

Termin in lokacija

Delavnica bo 29.5.2018, od 17.00 do 19.30 (2h 30min), v prostorih IC GEOSS, na Cesti komandanta Staneta 2, v Litiji.

O izvajalcu:

Kristijan Adamlje prof., je sodelavec regionalnega stičišča za nevladne organizacije za zasavsko regijo.  V nevladni sektor prenaša podjetniške, komunikacijske in didaktične izkušnje, podkrepljene s poznavanjem aktualnih nevladniških vsebin in področja podjetništva z družbenim učinkom. Nevladnim organizacijam svetuje na področju razvoja produktov in storitev, oblikovanju marketinških in promocijskih  vsebin,  strateškega načrtovanja, poslovnega modeliranja ter kreativnega dela. Oblikuje in moderira skupinske delovne procese, izvajala skupinske in individualne coachinge, seminarje in delavnice ter je ključna oseba za komunikacijo z mediji, vplivno javnostjo in uporabniki.

Prijava in dodatne informacije

Delavnico organizira ZLHT - Regionalni center NVO v okviru programa NVO s potencialom, v okviru modula Razvijanje storitev in produktov. Udeležba na delavnici je brezplačna za vsa društva, zasebne zavode in ustanove iz zasavske regije. Prijave sprejemamo do zasedenosti mest. Prijavite se lahko na tej povezavi.

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 059 927 619 ali pišite na info@consulta.si.

Delavnica poteka v tednu vseživljenjskega učenja 2018.

 

 

 

 

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619