Objava seznama kandidatov in javna predstavitev

Objavljamo seznam kandidatov za predstavnike nevladnih organizacij v regijsko koordinacijsko skupino za oblikovanje regionalnih izvedbenih načrtov na področju socialnega varstva. 

Javna predstavitev kandidatov bo v torek, 10.12.2013 ob 10. uri v sejni sobi Centra za socialno delo Ljubljana Moste Polje, Zaloška 69, Ljubljana.  

Na poziv nevladnim organizacijam za predlaganje kandidatov nevladnih organizacij v regijsko koordinacijsko kupino za oblikovanje regionalnih izvedbenih načrtov na področju socialnega varstva je priseplo 5 popolnih kandidatur izmed katerih je potrebno izbrati 2 predstavnika in 2 namestnika.

Kandidati so:
Barbara Goričan
Bogomir Vidic
Maja Vodopivec
Mojca Pavšič
Suzana Oreški

Na javni predstavitvi, ki bo v torek 10.12.2013 ob 10. uri v sejni sobi Centra za socialno delo Ljubljana Moste Polje, Zaloška 69, Ljubljana,  je ob doseženem soglasju kandidatov možno imenovanje, sicer bodo razpisane volitve.

Povezava:
Poziv nevladnim organizacija s podorčja socialnega varstva 

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru