Usposabljanje iz varstva pri delu v NVO

V sredo, 28. 5. 2014 organiziramo brezplačno usposabljanje s področja varstva in zdravja pri delu za NVO. Na podlagi Zakona o varnosti in zdravju pri delu in Zakona o varstvu pred požari mora vsaka organizacija zaposlene tudi zaposlene preko javnih del, študente, honorarne in pogodbene delavce usposobiti za varno opravljanje dela. Usposabljanje in test s področja varstva in zdravja pri delu je obvezno za vse delodajalce, ne glede na velikost, število zaposlenih, dejavnost, obliko ipd. 

Usposabljanje je potrebno izvesti ob sklenitvi delovnega razmerja, ob razporeditvi na drugo delovno mesto ter pred pretekom roka, ki je določen za občasne preizkuse usposobljenosti za varno delo in na podlagi ocene požarne ogroženosti.

Brezplačno usposabljanje je namenjeno zaposlenim v društvih, zasebnih zavodih in ustanovah iz Osrednjeslovenske regije, da opravijo preizkus znanja s področja varstva pri delu in požarne varnosti ter prejmejo potrdilo o opravljenem usposabljanju. 

Usposabljanje bo potekalo v sredo, 28. 5. 2014, od 9. do 12.00 ure, v veliki sejni sobi Občine Litija, Jerebova ulica 14, Litija.

Prijavite se lahko preko e-prijave torka, 27. 5. 2014 do 12. ure oz. do zasedenosti mest. Prijava na delavnico je obvezna, zaradi omejenega števila mest pohitite s prijavo.

Za več informacij pišite na klara.krzisnik@consulta.si. 

Vljudno vabljeni!

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru