Obvezna pridobitev PIC kode za sodelovanje v programu Erasmus+, EZD in Ustvarjalna Evropa

V novem programu Erasmus+, Evropa za državljane in Ustvarjalna Evropa se bo morala vsaka prijaviteljska ali partnerska organizacija, ki bo želela sodelovati v kateri koli aktivnosti programa, registrirati v enotnem registracijskem sistemu Unique Registration Facility in pridobiti t.i. PIC kodo. 

Organizacija bo to pridobljeno PIC kodo uporabljala pri vsakem nadaljnjem sodelovanju v programu. Evropska komisija je odprla poseben portal za prijavitelje Participant Portal, preko katerega lahko vstopate v URF. Za dostop do portala je potrebna registracija v sistem ECAS the European Commission's user Authentication Service. Vse organizacije, ki so svojo PIC kodo že pridobile znotraj sodelovanja v 7. okvirnem programu naj v sistemu URF še enkrat preverijo točnost svojih podatkov. 

VIR: Evropska komisija

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

Pisarni sta zaradi preprečevanja širjenja okužb s koronavirusom do nadaljnjega za osebna srečanja zaprti. Dosegljivi smo preko e-pošte ali telefona. Hvala ta razumevanje.