Javno povabilo: Delovni preizkus za mlade

Samo še do 17. novembra je odprto javno povabilo za delovni preizkus za mlade. Program vam omogoča, da z delovnim preizkusom udeleženca, tj. mlado brezposelno osebo, staro do 29 let, pred zaposlitvijo preizkusite in spoznate na konkretnem delovnem mestu. Na ta način dobite povrnjene upravičene stroške delovnega preizkusa, udeleženec pa od zavoda prejme dodatek za aktivnost in prevoz. 

Na javno povabilo se prijavite tako, da predložite ponudbo za izvedbo delovnega preizkusa za mlade na območno službo Zavoda za zaposlovanje, ki je pristojna glede na vaš sedež, in sicer najkasneje do 17. novembra 2014. Program traja od najmanj 100 ur do največ en mesec. 

Več informacij najdete na spletni strani ZRSZ.

 

Za dodatno pomoč in svetovanje s področja prijav na razpise smo vam na voljo v okviru Stičišča NVO osrednje Slovenije. Dosegljivi smo na e-naslovu: darja.krstic@consulta.si ali telefonski številki: 059 927 619.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru