Do sredstev preko razpisov za donacije in sponzorstva

Mnoga večja podjetja skrbijo za družbeno odgovornost z  dodeljevanjem sponzorskih in donatorskih sredstev na področju športa, kulture, izobraževanja, varstva narave in humanitarnih dejavnosti. Le majhno število podjetij pa podeljuje tovrstna sredstva preko razpisov. Takšen način podeljevanja sredstev je bolj odprt in transparenten ter prijaznejši potencialnim prosilcem saj jih razpisna dokumentacija usmerjuje, ter zato lahko pripravijo kvalitetnejšo prošnjo kot bi jo sicer.V nadaljevanju  izpostavljamo nekaj redkih podjetij, ki na tak način podeljujejo sredstva.

 

V Zavarovalnici Triglav se sredstva delijo preko javnega razpisa, ki je objavljen trikrat letno. Na prvem letošnjem razpisu, ki se je zaključil 30.1. 2014  so podprli 250 projektov na lokalni in nacionalni ravni. Prijavnice bodo na voljo ob pričetku razpisnih terminov. Naslednji razpisani termini za oddajo razpisov so:

2. RAZPIS: 15. april do 8. maj 2014,

3. RAZPIS: 2. september do 18. september 2014

V Luki Koper donatorska  in sponzorska sredstva zbirajo znotraj  sklada  Živeti s pristaniščem in praviloma enkrat letno zbirajo prijave na razpis v času trajanja razpisnega termina. Takrat je na voljo tudi prijavnica za potencialne prijavitelje.

 

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619