Informacijska pisarna za NVO tudi v Zagorju

ZLHT Regionalni center NVO ima z novembrom 2017 informacijsko pisarno v Zagorju ob Savi na Cesti Borisa Kidriča 2. Dobrodošli!

V pisarni vam bodo naši sodelavci na voljo za najrazličnejša svetovanja pri upravljanju in vodenju vaše nevladne organizacije. Informacijska pisarna ZLHT Regionalnega centra NVO bo odprta vsak četrtek od 11.00 do 17.00. V tem času ste nevladne organizacije iz regije vabljene, da se oglasite, koristite pisarno za vaše delo in naša brezplačna svetovanja.

Na voljo so vam brezplačna svetovanja in podporo na področju računovodstva, pravnih vprašanj, pridobivanja sredstev za delovanje vaše organizacije in razvoj storitev v NVO. Poleg tega vam bomo vedno postregli z uporabnimi in aktualnimi informacijami iz nevladnega sektorja, vas učinkovito povezovali s partnerji in vam zagotavljali tudi administrativno in tehnično podporo pri delovanju.

Ob zaključku leta vas vabimo na srečanje nevladnih organizacij iz zasavske regije, ki bo v četrtek, 14. 12. 2017, v prostorih nove informacijske pisarne.

Brezplačno uporabo prostorov nam omogoča Občina Zagorje ob Savi. Županu se za izkazano gesto lepo zahvaljujemo.

Vabljeni, da nas obiščete in koristite našo podporo.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru