Delavnica v živo - Priprava in oddaja letnega poročila za leto 2022

Delavnica, ki bo v torek, 7.3.2023 ob 17.00 v Zagorju, je namenjena tajnikom in blagajnikom nevladnih organizacij oziroma osebam odgovornim za finančno poslovanje in vodenje poslovnih knjig v društvih. Na delavnici boste spoznali kako pripraviti in oddati letno poročilo za društvo za leto 2022

 

Program delavnice:

  • opredelitev zakonskih podlag;
  • načini vodenje poslovnih knjig;
  • opredelitev pridobitne in nepridobitne dejavnosti društva;
  • priprava obrazcev letnega poročila in obračuna davka od dohodkov pravnih oseb
  • oddaja letnega poročila in davčnega obračuna.
  • Na delavnici bo predstavljana tudi nova spleta aplikacija za vodenje članstva, prostovoljskih ur in enostavnega računovostva eConsulta.

Termin:

Torek, 7.3.2023 od 17.00 do 19.00 

Lokacija:

Predavalnica v prostorih Zasavske ljudske univerze, Cankarjev trg 4, Zagorje ob Savi

Izvajalka:

Delavnico bo izvedla Tjaša Bajc, diplomirana ekonomistka z večletnimi praktičnimi izkušnjami vodenja poslovnih knjig za podjetja in nevladne organizacije. Na Regionalnemu centru NVO izvaja svetovanja s področja računovodstva in financ za nevladne organizacije.

Prijava na delavnico:

Udeležba na delavnici je brezplačna za nevladne organizacije iz občin Zagorje ob Savi, Litija, Hrastnik in Trbovlje. Prijava je obvezna. Prijavite se lahko preko e-prijave na spletni strani www.consulta.si do zasedbe mest.

 

Delavnica je sofinancirana s strani Ministrstva za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019-2023.

Projekti

Regionalni center NVOERAS - evropsko zavezništvo za podporo prostovoljstvuStarost - darilo mladimYOUTH IS EUROPEAN FUTURE - Mladi so prihodnost Evrope - mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos - informiranje in podpora pobratenjuRegionalni center NVOStičišče NVO osrednje Slovenije

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneESEZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

 

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

od ponedeljka do petka 

med 9.00 in 15.00