Delavnica: Od odločitve do uresničitve

Imate idejo a ne veste kako nadaljevati, kako jo uresničiti? Želite preveriti, če vaša ideja »pije vodo«? Razmišljate, da bi idejo prijavili na razpis? Potem bo delavnica kot nalašč za razširjanje vašega obzorja.

Delavnica bo potekala v torek, 24.4.2018 na Vojkovi 63 v Ljubljani, od 9:00 do 13:15. 

Na voljo je še 6 prostih mest. Vabljeni k prijavi.

O delavnici:

Kako uresničiti idejo? Kje, Kako, Kdaj, S kom začeti? Kako nadaljevati?  Takšna in še nekatera vprašanja se nam porodijo, ko proizvedemo novo, svežo in navdihujočo idejo. Na delavnici bomo vaše ideje razčlenili in jih s pomočjo skrbno izbranih metod oblikovali v proces zaporednih korakov, s katerimi se boste elegantno sprehodili do vaše nove kreacije v okolju.

Izdelali bomo načrt uresničevanja ideje, ki bo vključeval definiranje končnega stanja, vzvratno planiranje procesa in učinkovito črpanje virov.

Najprej pa je potrebna odločitev - 100% odločitev, da boste idejo uresničili. Odločitev je namreč gorivo, ki poganja proces uresničevanja ideje. OPOZORILO: že najmanjše omahovanje pri odločitvi nas lahko tekom procesa uresničevanja ideje pahne v prekinitev delovnega procesa in opustitev ideje.

Na delavnico pridite opremljeni s 100% odločenostjo.  Kajti proces načrtovanja se začne z odločitvijo!

 

Uporabljene metode:

Uporabljali bomo CANVAS metodo, GAP analizo, časovno os ter metodo obvladovanja tveganja. 

O izvajalcu:

Kristijan Adamlje prof. je sodelavec regionalnega stičišča za nevladne organizacije za zasavsko regijo.  V nevladni sektor prenaša bogate podjetniške, komunikacijske in didaktične izkušnje, podkrepljene s poznavanjem aktualnih nevladniških vsebin in podjetništva z družbenim učinkom. Nevladnim organizacijam svetuje na področju razvoja produktov in storitev, oblikovanju marketinških in promocijskih  vsebin, strateškega načrtovanja, poslovnega modeliranja ter kreativnega dela. Oblikuje in moderira skupinske delovne procese, izvaja skupinske in individualne coachinge, seminarje in delavnice ter je ključna oseba za komunikacijo z mediji, vplivno javnostjo in uporabniki.

 

Za več informacij pišite na klavdija.tomazic@consulta.si. Prijavite se lahko preko spletne prijavnice.

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

EU - Evropski socialni skladEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

pisarna Ljubljana: Vojkova 63

sreda: 9.00-15.00

T: 01 3209 484

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

vsak prvi četrtek v mesecu:         8.00-15.00

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

T: 059 927 619