Usposabljanje ob prijavi na razpise programa Erasmus+: Mladi v akciji

Brezplačno usposabljanje bo potekalo v četrtek, 8. 1. 2015, od 9.00 do 15.00 ure v konferenčni dvorani Hiše EU na Bregu 14 v Ljubljani. Namenjeno je predstavnikom nevladnih organizacij iz Osrednjeslovenske regije, ki se nameravajo s svojimi projekti prijaviti na razpis programa Erasmus+ na področju mladine. 

Na usposabljanju bodo udeleženci spoznali program Erasmus+, posebej področje mladine, priložnosti za financiranje mladinskih projektov nevladnih organizacij iz razpisov tega programa in najpomembnejše vidike dobre projektne prijave. V praktičnem delu bodo razvili svojo idejo in okvirno zapisali glavne elemente, ki jih vsebuje prijavnica. Po usposabljanju bo nevladnim organizacijam iz Osrednjeslovenske regije na voljo brezplačno mentorstvo pri pripravi in oddaji projektne prijave.

Priporočljivo je, da imajo udeleženci predhodno idejo za prijavo in da imajo s seboj dokumentacijo akcije, na katero se prijavljajo (prijavnico ...).

Vsebina delavnice:

  • Predstavitev programa Erasmus+: Mladi v akciji
  • Predpogoji za uspešno prijavo
  • Pisanje projektne prijave
  • Identifikacija in analiza problema
  • Formuliranje ciljev, rezultatov in aktivnosti
  • Opis ciljne skupine
  • Vrednotenje
  • Finančni načrt
  • Drugi pomembnejši deli prijavnice

Izvajalka:

Darja Sekula Krstič ima večletne izkušnje pri pisanju projektnih prijav in vodenju projektov. Izvedla je številne delavnice in svetovanja na teme razpisov, pridobivanja sredstev, financ in vodenja projektov. Nastopila je tudi že v vlogi ocenjevalke projektnih prijav. Je avtorica publikacije Kako napisati dober projekt.

Prijava:

Prijavite se lahko preko e-prijave do srede, 7. 1. 2015 oz. do zasedenosti mest na povezavi. Pri prijavi tudi navedite, za katerega od razpisov programa Erasmus+: Mladi v akciji boste pripravljali in oddali projektno prijavo. Kateri razpisi in priložnosti za financiranje iz programa ERASMUS + Mladi v akciji v letu 2015 so, preverite na povezavi.

Dodatne informacije: 

Darja Sekula Krstič: 059 927 619, darja.krstic@consulta.si.

Vljudno vabljeni!

 

 

Projekti

Regionalni center NVOStičišče NVO osrednje SlovenijeYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneZRSZZobčina litijaZagorje ob Savi

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

vsak dan med 9.00 in 15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po dogovoru