Bili smo na tržnici projektnih idej

V torek, 13.3.2018, smo se na sedežu Partnerstva LAS Zasavje srečali predstavniki nevladnih organizacij, gospodarstva in javnih institucij z  namenom vzpostavljanja partnerskih povezav in seznanitve s prihajajočim 3. pozivom Partnerstva LAS Zasavje.

Delovno srečanje je s pozdravnim nagovorom otvorila predsednica Partnerstva Las Zasavje, gospa Slavi Gala, nato pa je nadaljevala Maša Kovač, ki je predstavila vsebino prihajajočega 3. poziva Partnerstva LAS Zasavje ter nekatere pomembne novosti, ki jih poziv prinaša. Sledila je aktivnost mreženja pri kateri so si udeleženci med seboj izmenjali informacije o organizacijah iz katerih prihajajo in se pogovorili o načrtih za prihodnost. Tako so učinkovito raziskovali potencialne partnerske povezave za pripravo novih projektov.

Trije izbrani predstavniki so nato prijazno predstavili svoje projektne ideje, ki so jih v nadaljevanju obravnavali v delovnih skupinah. Ta vaja je bila izvedena z namenom spoznavanja načrtovanja projektnih idej na konkretnih predlogih. V skupinah so predstavljene ideje dopolnili in nadgradili, poleg tega pa so ugotavljali  kdo in na kakšen način bi lahko v predstavljenih projektih še sodeloval.

Nevladne organizacije iz Zasavja obveščamo, da se lahko po pomoč pri prijavi LAS projektov obrnete tudi na ZLHT Regionalni center NVO, kjer vam bomo zagotovili potrebne informacije in podporo pri razvoju projektne ideje.

Dogodka se je udeležilo 21 udeležencev, ki so predstavljali 15 različnih organizacij, institucij in podjetij iz celotnega Zasavja. Pokomentirali so, da so takšna srečanja izjemnega pomena saj se na tak način kakovostno informirajo o vsebini in priložnostih LAS projektov ter se učinkovito povežejo s potencialnimi parterji.

Dogodek so organizirali ZLHT Regionalni center NVO, Regionalna Razvojna agencija Zasavje in Partnerstvo LAS Zasavje.

 

Projekti

Stičišče NVO osrednje SlovenijeZLHT - Regionalni center NVOYOUTH IS EUROPEAN FUTURE-Mladi so prihodnost Evrope- mreža mest proti EvroskepticizmuYOUROPE: S povezovanjem do boljše EvropeEvropski center za informiranje civilne družbeTwinfos-informiranje in podpora pobratenju

Sofinancerji

Ministrstvo za javno upravoEvropa za državljaneobčina litijaZRSZZ

Hitri kontakt

E: info@consulta.si

T: 059 927 619

pisarna Litija: Ponoviška cesta 12

ponedeljek in sreda: 9.00-15.00

pisarna Zagorje: C. Borisa Kidriča 2

po predhodnem dogovoru